Friday, March 16, 2012

JH Special. Perlu ke?

Err.. hai..
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pengunjung2 blog (sekiranya ada..)
JH special perlukan ke?
kalau perlu.. emmm... camana ye.. nantilah kena contact Aimy dulu.
sebab dia sibuk dengan final year project kan?
heh. ayat, tak hingat!

Maaf. InsyaAllah, akan diusahakan JH special buat peminat2 JH.
Tapi perlukan masa sikit ye.
Sebabnya.. biasalah.
Asyik kena 'ragging' aje kat sini.

Saya doakan semua pembaca sihat2 belaka di musim kenduri-kendara ni.
Makan beringat2.
Okeylah.
Off to library kejap.

Jumpa di JH Special nanti.

Wassalam.

Oh ye.
Dah kena mula fikir cerita baru ni.
Tak boleh tak ada.

5 comments:

sue said...

Kak Sue harap sangat ada SPECIAL... sebab nak tahu sejauh mana hubungan mereka dan macamana pertemuan lepas mereka sama-sama tahu.... PLEASEEEE.... I FOLLOW

ct zuraimi said...

hai kak sue.. insyaAllah, diusahakan. kak sue cuba jenguk by senin minggu depan ok.. sekarang pi makan dulu :)

aiscream cokolat said...

PERLUUUU!!!!
mesti kne wat special n3 taw!
mesti Aimy nak pny klw wat special n3 ni...sebab nti die buleh jmp Jiji...hikhikhik =)

ct zuraimi said...

adik aiscream.
kita cuba buat gempaq sikit!
err, boleh ke?

aiscream cokolat said...

gempaq + havoc laa sis. siyesly mmg rindu giler la ngn Aimy & Jiji. klw buat panjang sikit kan best~ hari2 tunggu pun sanggup. hehehe =)